Viladoms

Il·lustració

Tinc una llarga experiència com a il·lustrador, dedicat principalment als nens. Intento que les meves il·lustracions siguin entenedores i expressives. I que el dibuix tingui un traç clar i net.

Els meus

projectes

unes paraules

sobre mi

Penso que la il·lustració és una eina per comunicar. Sense deixar de banda l’estil fresc i la tècnica més actual, la moda no ha de predominar per sobre la informació.

Intento que les meves il·lustracions siguin molt expressives, sense perdre la versemblança, el respecte i els valors positius. Les perspectives i les anatomies dels personatges són força realistes, perquè els nens entenguin bé les escenes i les situacions. Penso que la il·lustració és una eina per a comunicar. Sense deixar de banda un estil fresc, desenfadat i fet amb tècniques actuals.

Il·lustrador

Jordi Viladoms

Sóc un il·lustrador amb una llarga experiència, adreçat principalment als nens.

He il·lustrat llibres de text i de literatura infantil, contes, articles per a revistes, publicacions infantils i cartells. Faig servir tècniques i tendències actuals. No perdo de vista el rigor en el dibuix, les perspectives, les proporcions…M’agrada que els personatges s’identifiquin força: la seva expressió, el seu gest, les edats dels personatges, els oficis, les èpoques, la vestimenta, les eines, els vehicles, els ambients… Penso que la il·lustració ha de ser evocadora, i que també és una eina d’informació molt important de cara als infants. També m’interessa molt transmetre valors positius, el respecte per la natura, per la diversitat, per la cultura, pel coneixement. Sense perdre mai un toc d’humor.

He ilustrado libros de texto y de literatura infantil, cuentos, artículos para revistas, publicaciones infantiles y carteles. Utilizo técnicas y tendencias actuales. Teniendo en cuenta el rigor del dibujo, la perspectiva, las proporciones…Me gusta que se identifiquen bien los personajes: su expresión, su gesto, las edades, los oficios, las épocas, la indumentaria, las herramientas, los vehículos, los ambientes…Pienso que la ilustración debe ser evocadora y que también es una herramienta de información para los niños. Me interesa mucho la transmisión de valores positivos, el respeto por la naturaleza, por la diversidad, por la cultura, por el conocimiento. Sin perder jamás un toque de humor.

Soy un ilustrador con una larga experiencia, dirigido principalmente a los niños

amb molta experiència

Una feina ben acurada

Penso que les meves il·lustracions han d’estar al servei d’un text, d’una informació, d’una narració. Per això, crec que és important que els infants puguin reconèixer els tipus de personatges i les escenes. Pel que fa als personatges, intento que tinguin una certa versemblança a l’hora d’expressar el seu caràcter, edat, professió, època… Pel que als ambients, intento que les decoracions estiguin definides d’acord amb l’època, amb els oficis, arquitectures, mitjans de transport, etc. A més, intento fer-ho d’una manera simplificada i entenedora gràficament, atractiva a la vista, sense una excessiva profussió de detalls.

Sobre mi

Jordi Viladoms és un il·lustrador de llibres de text i dibuixant resident a Barcelona.

Sobre mi
Jordi Viladoms es un ilustrador de libros de texto y dibujante residente en Barcelona.
Scroll to Top

Formulari